Despre companie

Misiunea noastra


Firma Andaliza ofera servicii profesionale de productie si distributie de tabla, punand la dispozitia clientilor tot ceea ce au nevoie pentru obtinerea unui acoperis rezistent: tabla tip tigla si accesorii, tabla cutata, vopsita si zincata pentru acoperisuri.

Firma Andaliza va pune la dispozitie cele mai noi produse, rezistente la conditiile climatice, fiabile si usor de montat. Calitatea excelenta a materialelor de executie garanteaza o durata de viata indelungata si o culoare care nu se va sterge in timp. Aspectul atractiv si gama variata de culori pe care vi le punem la dispozitie permit obtinerea unor efecte excelente, facilitand adaptarea acoperisului la elevatie sau la mediul inconjurator.

Intotdeauna vom veni in intampinarea dumneavoastra cu cele mai eficiente solutii in materie de acoperisuri. Experienta noastra in domeniu ne recomanda, reusind sa ne facem remarcati pe piata prin calitatea excelenta a produselor si serviciilor pe care le oferim. In acesti ani de activitate am invatat ca satisfactia clientilor si lucrulile bine facute sunt cele mai importante. Asadar, atunci cand doriti solutii optime, puteti apela la noi cu incredere. Personalul nostru este special pregatit pentru a oferi o consultanta profesionala si a gasi cele mai bune solutii pentru casa dumneavoastra.

17

Experienta


Nenumarate proiecte de succes cu cele mai noi metode pentru a obtine rezultate excelente pentru clienti.
564

Proiecte


Am dezvoltat dealungul timpului un numar mare de proiecte pentru companii romanesti.
100000

Clienti


Performantele Andaliza se datoreaza atentiei acordate clientilor.
10

Linii productie


Productie de tigla metalica, accesorii pentru acoperis si elementele sistemului pluvial.