Produse

Produse

Tigla metalica
Tigla metalica
Tigla metalica

Tigla metalica CLASIC

Acest tip de tigla metalica este cel mai des utilizat, seamana cu tiglele clasice si se foloseste in special la constructiile cu regim rezidential. Tigla metalica CLASIC se produce in 25 de nuante mate si lucioase.

Va stam la dispozitie cu informatii si oferte de pret personalizate.

  • Latime acoperire - 1190 mm
  • Lungime model 1100 mm
  • Lungime modul 350 mm
  • Lungime foaie 470 - 6060 mm
  • Grosime 0,50 mm
  • Inaltimea totala 23 mm

Sistemele sunt disponibile in doura variante de dimensiuni: 125/87 si 150/100. Jgheaburile cu diametrul 125 mm se recomanda pentru case mici si mijlocii, iar jgheaburile cu diametrul 150mm pot fi utilizate si la edificii industriale cu o suprafata considerabila.

Produsele noastre au la baza otelul zincat la cald, acoperit pe ambele fete cu un sistem multistrat, special conceput pentru a proteja materialul impotriva coroziunii. Este esential ca produsele oferite de noi sa respecte promisiunea calitatii.

Apeleaza cu incredere la noi! Echipa Andaliza iti sta la dispozitie cu cei mai bine pregatiti consilieri.

Va oferim tabla trapezoidala
de inalta calitate

Tabla trapezoidala T14

Pentru proprietarii care doresc un acoperis metalic traditional, tabla trapezoidala este raspunsul. Panourile cu o latime de aproximativ 1 metru sunt dimensionate atat pentru aplicatiile rezidentiale, cat si pentru cladirile comerciale.

Tigla metalica

Doresti o oferta personalizata de pret?

Incercam in fiecare zi ca toate comenzile primite sa fie expediate in cel mai scurt timp posibil. Va asteptam sa ne contactati pentru oferte personalizate de pret, in functie de proiectele pe care le desfasurati. Personalul nostru este special pregatit pentru a oferi o consultanta profesionala si a gasi cele mai bune solutii pentru casa dumneavoastra.

Livrare in timp util

In Craiova, proiectarea si organizarea depozitului, depozitarea, pregatirea reperelor de livrat, transportul, concretizeaza activitatea intregii echipe in scopul depasirii diferentei de spatiu si de timp intre comanda si onorarea sa. Exigentele prioritare ale operatiunilor, pun pret pe calitatea serviciilor oferite partenerilor nostri in deplin acord cu cerintele lor, pentru a creea un climat profesionist, de succes pentru ambele parti.

Tabla trapezoidala
T12

Tabla trapezoidala este produsa din otel zincat sau din compusi de otel ce nu ruginesc si poate fi prevopsita sau nu. Toate elementele de fixare sunt sigilate, pentru o aplicatie impermeabila de durata, iar clipsuri ascunse permit extinderea si contractia naturala a metalului fara a crea bucle in panouri.

Va invitam sa vizualizati documentatia completa pentru a va face o opinie completa asupra produselor noastre.

Intrebari sau nelamuriri?

Suntem la dispozitia dumneavoastra acolo unde este nevoie de noi.
Call Now Button